2014. január 10., péntek

Első szülinap :-)

December 10-én tartottunk kis Tündérkénk első szülinapját!

Nagy bulit csaptunk, olyan mindenki hoz valamiset.
Mindkét oldalról a közeli rokonok édesapám kivételével (lerobbant a lába - sajnos szó szerint, mert egy ér szétment benne, de Ő egy hős és nem megy orvoshoz???????) a közeli rokonok itt voltak.
12-13 körülre terveztük  az ünneplő tömegek nagy részét, mert akkorra a gyerek kialussza magát. Boltvezetőuncsitesó (aki azóta már 3x váltott munkahelyet, pasit stb) jött mentőspasival. gyerekkel segíteni és megérkezett az anyamamaöcsipapa delegáció is.

Sütöttünk, főztünk, rendezkedtünk.
Pótanyukája is megérkezett Apának pótapukával, póttesóval egyetemben. Már csak apósomékat vártuk a lomis ajándékaival (szerinte fölösleges mindenből újat venni, de azért megnézném a száját, hogy hogy áll amikor előhúzom  az egérszaros zacskóból-nem vicc- a játékot és a szájába tömöm, hogy nyalogassa egy kicsit azt az izét aminek a fele hiányzik és az ISten tudja, hogy hol volt idáig ), de természetesen azt mondta a telefonba (13:02-kor hívtam), hogy ők még nem tudnak elindulni, mert még pálinkát főz és nem ebédeltek. MI VAN????? Ebédre jöttök cseszd meg!!!! Természetesen ők értek ide a legkésőbb bezabálva az evés közepén aminek az lett a következménye, hogy asztalt bontottak és egy csomó étel volt még az asztalon..... és az sem elhanyagolható, hogy a gyereknek kellett kb. 1 óra (nem túlzok, érzékeny lélek) amire megszokta a hangzavart és ezt ők jól meg is borították, kezdhettük előröl a nyugtatását.
Szuper hangulatot teremtettek, természetesen ők voltak az elsők akik távoztak. Lehet nem jutott el az agyukig, hogy az ELSŐ vér szerinti unokájának az  ELSŐ szülinapi buliján vannak. Mondtam én, hogy valami nem stimmel az agyával.....

Alapjáraton jó volt a buli, ez volt az első ilyen közös családi örömködésünk, mivel kicsi  a ház és a nappali bútorait így is ki ki kellett pakolni, hogy elférjünk.

Örülök, hogy a 2 család végre megismerte egymást, ezért ragaszkodtam foggal körömmel ahhoz,  még ha az utolsó forintunkat is ráköltjük és karácsonykor zsíros kenyeret eszünk, a gyereknek megtartjuk az első szülinapját és ezért lett mindenkihozós buli.
Jó lett volna cifrázni egy kicsit, de ez így volt tökéletes. Mindenki hozta a formáját ami várható volt.
Kicsit zajos, kicsit sértődős, "kicsit fárasztó" volt,de VOLT és ez a lényeg.

P.S.: Nagyon, de nagyon szeretnék egy mosogatógépet egyszer!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...