2014. január 10., péntek

2013 Karácsony

Valószínűleg ? ez lesz az utolsó bejegyzés a jelenből, mert szeretném a ház történetét végre felgöngyölíteni, nem hagy nyugodni, hogy félbehagytam.

A szülinap egy elő karácsony is volt. Jókat ettünk, jól elfáradtunk, majd kezdtük  előröl. Igazából már októberben elkezdem  a párnákat, díszeket csinálni, hogy készen legyek velük még a szülinap előtt, mert tudtam, hogy utána nem lesz rá idő.
Kari előtt apa ajándék helyett egy vírussal állított haza, ami végigment az egész femilin, még a gyerek bírta  a legjobban, neki csak az orra folyt (gondolom Ő ki bírta magát pihenni velem ellentétben). Dögrováson voltam 22-26-ig.....
De hős voltam 24, 25, 26 is menüket rittyentettem, pisztolytáskámban betárazott 100-as zsepivel az oldalamon és nem fertőztem meg senkit.

24-én magunk voltunk, a kis család
25-én apaanyamamaöcsi jöttek
26-án pótanyuaputesó

Apa amit bírt segített, ami tőle tellett, de ő is olyan egyenlőre a konyhában, mint az elefányt a porcelányboltban. Idővel változni fog, mert már nagy előrelépéseket tett ezzel kapcsoaltban (kávét főz, néha reggelit, mirelitpizzát, palacsintát süt, úgyhogy haladunk!!! boltvezetőuncsiteső nem hitte el, hogy ilyenekre rá lehetett venni magától).

A képek rettenet szarok lettek, vártam a havat, de nem jött, nappali fény nem sok van ködben, dehát ez van. Az 50 éves tervben szerepel egy szuper fényképező, ha megvesszük, akkor visszamegyek az időben és majd új képeket fogok csinálni.

Ez a sorozat nagyon béna lett, majd még valamit próbálok rajta javítani.
A háló képei még lemaradtak, a napokban pótolom.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek a párnáid! :)

  VálaszTörlés
 2. Sajnos nem verekednek értük a kapuban, de nem baj. Karácsonykor szétosztogattam egy részét, meg egyébként is szeretem csinálni. Én így relaxingolok.

  VálaszTörlés
 3. Tedd föl vaterára vagy meskára (persze most már ne a karácsonyiakat ;) )! Szerintem sikere lenne.

  VálaszTörlés
 4. Vaterázok, ott sem nagyon kapnak rajta, mondjuk ott mellények, kabátok, babák vannak felrakva. Meskán szeretném, csak amíg ilyen picike a lányunk inkább vele töltöm az időm nagy részét. Úgy lenne jó Meskázni, ha rendelésre bármikor bármit meg tudnék csinálni és erre még nincs időm, de valami hasonlót szeretnék csinálni a közeljövőben.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...