2014. augusztus 1., péntek

Na nekem sem kell....


.... hülyeségért a szomszédba menni, az már biztos. 

Tegnap este megláttam ezt a két képet és azonnal ingerem támadt rózsát metszeni strandpapucsban este 9-kor. Apa felajánlotta, hogy megkeresi nekem a fejlámpát... a konyhakertben talán felvállaltam volna, esetleg ha valaki meglát akkor azt mondom, hogy keresem a gyerek cumiját, vagy mittomén.., de az utcafronton hááát...


Agyam egyből elkezdett kattogni... kerítésünk van,egy festés ráférne..., rózsaszín rózsánk van..., a beton és a kerítés között még csík is van, igaz, hogy sokkal keskenyebb, de attól még meg lehetne csinálni.


Aztán jöttek a buktatók... A kiskaput állandóan rányitnánk az elejére, a kocsival épphogy elférnénk mellette úgy, hogy ne tapossuk le folyton, viszont a kerítés elkanyarodása után már végképp nincs annyi hely, hogy a virágok és mi is elférjünk.... A tuja is rendesen berondít a képbe. Tényleg nem értem, hogy miért kellett beültetni 2 rózsa közé..... Csak azért nem vágjuk ki, mert még Apa Anyukája ültette.Elég szűkös lenne.

Pedig annyira gyönyörű!!!!


A rózsák elé palástfű, kerti macskamenta és ligeti zsálya van ültetve. Egyébként az első virágszigetbe beleterveztem mindhárom virágot, rózsaszín cickafarkkal, almaillatú mentával, fehér és rózsaszín gólyaorral, rózsaszín gyertyavirággal és citromillatú kakukkfűvel.
Tavaszi virágoknak meg kék és fehér nefelejcset, Primulai Vialiit és lila pázsitviolát választottam.

Ez sem kutya!

Eldöntöttem, ezek után az rózsás kertet is fel kell turbóznom egy kicsit!!!!

Persze a metszést még mindig nem fejeztem be, de már megyek is..... Na Pá!! .... kis aranyom pá..nem....tututu......

Képek forrása: Pinterest Denise Dering Design

5 megjegyzés:

 1. Óóóó, az első képet már én is megtaláltam valahol, el is mentettem, mert annyira gyönyörű, hogy feltétlenül meg kell valósítanom valami hasonlót. Kíváncsi vagyok, kinek hogy sikerül, mondjuk nálunk kerítés biztosan nem lesz, csak szomszédbácsi zöld házfala...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én örülök, hogy a rózsák el vannak szeparálva Tündérbogyótól. Akár még nálatok is lehet, van hely bőven.

   Törlés
 2. Vigyétek beljebb a kerítést... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy te milyen okos vagy! Kössz az ötletet! Már megyek is! :-DDDDDD

   Törlés
 3. Szia!
  Köszönöm, hogy néha olvasod a blogomat, így én is rátaláltam a tiédre. Még csak nézegettem, nem olvastam alaposan, de tetszik, és szerintem nem csak a közös alma embléma miatt. :-)
  Ha van kedved, írj nekem, szívesen megismerkednék veled!
  Egy másik Alma

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...