2014. augusztus 30., szombat

Konyhakerti vendég

 Előfordul, hogy konyhakertbe nem való állatok vannak a kertben, gondolok én itt a szomszéd macskájára, nyulára, Töpikére, de ez a vendég nagyon gyönyörű volt és elég sokáig élvezhettük a társaságát. Még a fényképezőgépért is volt időm bemenni, majd 10 percig keresni... majd a bébiőrt keresni, hogy kivegyem belőle az elemet... majd az SD kártyát keresni.. közben a szomszédnak kaput nyitni...aztán Tündérbogyót vadászni...


Biztos fotogén alkat, mert miután lefényképeztem ahogy a csak virágzó de nem termő patisszon napszítta (fogalmam nincs, hogy miért ilyen a színe) levelén napozik átrepült a szomszéd tökére. Mármint a levelére.


Elkezdtem guglizni. Nem is tudom. hogy hogy nem ezzel kezdtem, mert annyira ésszerű, így utólag, hogy ez egy fecskefarkú lepke. Először a rája jutott az eszembe, persze nagyon hamar kiderült, hogy rájalepke nincs, egyből a rókalepkéket kezdte mutogatni Gugli barátunk. Lehet azt hiszi, diszlekxiás vagyok (ha gépelési diszlexia létezik akkor én abban szenvedek, mert elég gyakran összekeverem a sorrendet....).

Valami nagyobb állat is garázdálkodik a kertünkben, mert az egyik málnabokor közepét valami/valaki kitaposta, majd egy hét múlva megint. Észrevettem azt is, hogy valaki bemászott a kerítésünkön múlt héten, mert a gázóra mögött (rózsák után fügefa, azután van a gázóra) lévő virágokat teljesen eltaposta és a szomszéd kerítése is meg volt nyomorgatva. Apa belepróbálta a cipőjét, egyértelmű, hogy meghajligatták a drótot, hogy át tudjanak mászni, pont belefért a cipője orra. A kérdés csak az, hogy ki volt a kiszemelt áldozat...a szomszéd vagy mi?

1 megjegyzés:

  1. Csodaszép!!!!!!!!!!!!!!! Én még élőben sosem láttam.Szeretem az ilyen türelmes fotóalanyokat.:) Tanulhatnának tőle a Madárkák!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...