2014. augusztus 13., szerda

Felháborító!!!!

Ilyet még nem csináltam sosem, de kénytelen voltam levelet írni a polgármesternek, hogy bemószeroljam az egyik alkalmazottat ( a közmunkások csoportvezetője), mert fényes nappal egy forgalmas helyen borzasztóan megalázott egy szerencsétlen közmunkást.

Íme a levél:

Tisztelt Polgármester Úr!


Hétfőn délelőtt fél 10 körül egy olyan szörnyű eseménynek voltunk szemtanúi ami mellett szó nélkül elmenni nem lehet. Édesanyámmal és 20 hónapos kislányukkal bementünk a faluba vásásrolni és ahogy kiléptünk a pelenka boltból  az a látvány fogadott minket, hogy M. Lászlóné egy szerencsétlen szemüveges fiatalember torkát szorongatja. A férfi egy fejjel alacsonyabb volt mint a Megyeriné, M.gazda Kft-s póló volt rajta, két kezében pedig egy-egy locsolókanna.
Mné megragadta annak a szerencsétlennek a tarkóját és a nyakát, majd elkezdte rángatni és teli torokból üvöltött. A férfi nem ellenkezett, még a kannákat sem ejtette el, amikor Megyeriné elengedte akkor lehajtott fejjel elkullogott szó nélkül. Nagyon megalázó volt számára, mi pedig ott álltunk és a döbbenettől mozdulni nem tudtunk. Nem mi voltunk az egyetlen szemtanúi az esetnek, boltosok és idegen emberek is látták.
Megengedhetetlen az efféle viselkedés kiváltképp egy forgalmas helyen (arról az udvarról van szó ahol a vásár is szokott lenni), pláne egy nőtől akiről szinte mindenki tudja, hogy egyike azoknak a személyeknek akik Martonvásárt képviselik.
Kislányom is végignézte az incidenst, szegénykém sem tudta hova rakni.

Üdvözlettel:

M.M.
 
A levelet elküldtem még a Kft. üzemeltetőjének és a helyi újságnak is.

3 megjegyzés:

 1. Kíváncsian várom a folytatást? Lesz-e? Amúgy nem csodálkozom a felháborodásodon.

  VálaszTörlés
 2. Szia! Van már valami visszhangja az ügynek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Kft vezetője válaszolt, azt írta, hogy mindent megtesz, hogy többet ilyen ne forduljon elő.
   Súlyosbító tényező, hogy az a szerencsétlen közmunkás akit megrángatott az sérült (szellemi fogyatékos). Egy másik közmunkással találkoztam a minap, ő azt mondta, hogy a rendőrök hallgatták ki az elkövetőt, úgyhogy tényleg cselekedett a vezető. Sajnálom, is meg nem is, mert elveszítheti az állását, hagytam is magamnak 2 napot gondolkodni, aztán csak megírtam a levelet, mert aki ilyet cselekszik az viselje is a következményeit.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...