2014. április 23., szerda

Hétvégi munkaelőrejelzés

Lázas munkafront jön kelet felől, markánsan hangos stihl fűrészt tol maga előtt.  Zajara érzékenyek készüljenek füldugóval, egyebet nem tudnak tenni.

Előrejelzésünk azt mutatja, hogy szélcsend és napsütés kíséri a munkafrontot..... UGYE????

Na, most komolyan.

Szombat:

Ásó, kapa, fűnyíró sűrű használata, lomok ide-oda rakosgatása, ibolyák kimenekítése a frontvonalból, egyéb előkészületek.

Vasárnap:

Fájó szívvel búcsút intünk halott diófánknak és a két szomszédtetőveszélyes fenyőfánknak ami nem mellesleg sok veréb otthona volt, ezért fáj a legjobban a szívem. Remélem, hogy még lesz idejük új fészket építeni maguknak, sokkal hamarabb kellett volna megejteni ez a kivágást, de a szakember csak most tud jönni Édesapám kíséretében. Igyekszem dokumentálni.

Most már Apa is sürgeti nagyon a dolgot, mert kb. két hete azt álmodtam, hogy jött egy nagy eső, azután egy szélvihar és arra mentünk ki, hogy a két fenyőfa erőteljesen össze van ölelkezve. Szerencsére a szomszéd teteje csodával határos módon érintetlen maradt.

Már többszörösen bizonyított, hogy ezekre az álmokra igenis adni kell, mert a fontosabb eseményeket kivétel nélkül megálmodom úgy ahogy történni fognak.

Pl.: barátnőm akkor fog szülni amikor a párja szolgálatban lesz és egy fehér autó fogja vinni a kórházba (apjának fehér autója van)
Kislányunk hamarabb születik
Milyen sorrendben nőnek a fogai
Be fog ázni a tetőnk ha nem takarjuk be a sérült mennyezetet, mert hóvihar lesz és állni fog a hó a padláson. Természetesen ez így is történt, Apa azóta véresen komolyan veszi az álmaimat. Nem értem, hogy miért azóta, mert előtte is mindig beigazolódtak....Na mindegy. Ja és amikor megismerkedtünk akkor állandóan azzal jött, hogy Boszorkány vagyok. Lehet, hogy más miatt mondta? Hm Megijedni nem kell, nem leszek ezek után sem EzoTeri, nem lesz tenyérjósos, szeressükaztisakibelénkrúgottmertaszeretmindentlegyőz bejegyzés, nyugi.
Álmaimnak nagyjából két-három hét az átfutási ideje, úgyhogy ideje túlesni ezen a fakivágáson.

Ezen okból sem nagyon nézek TV-t, legfőképpen nem este, mert akkor elég rendesen csökken a valóságalapja álmaimnak. Magyarul: minden szarságot beleálmodok ami a filmben/sorozatban történt (kivétel: Dr. Csont, de tényleg és ez az egyetlen amit szeretünk mindketten).

Izgatottan várom a hétvégét, remélem minden jól alakul.  Van min parázni, mert a fenyők nagyon közel vannak a tetőhöz és az élő diófánk is eléggé gátló tényező, nagyon hosszúak az ágai, rendesen centizni kell majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...