2014. április 25., péntek

Gyerekszoba 2. rész: inspiráció


Mottónk: Csupa szín, csupa állat, csupa vidámság gyerekes szőnyeg, gyerekes függöny és cukormáz színű falak nélkül. Színnek ott a rengeteg játék.

Képek után nem nagyon kutakodtam, ezek voltak lementve, lehet, hogy a közeljövőben lesz második rész a részletek kidolgozásakor.


Valamiért a hideg ráz a cukicska bababútoroktól és társaitól. Mindenféleképpen univerzálisabb bútorozást szeretnénk ami bővíthető.


Ehhez hasonló gyerekszobát ne várjon tőlem senki:A következő szobák állnak ikább közel hozzánk:

Fehér falak, világos bútorok, színes kiegészítőkLegyen hely bunkinak is, ha kint rossz idő van akkor bent még mindig lehet bújócskázni:
Minimum 2 gyereket szeretnénk (Apa természetesen négyet) majd meglátjuk, mit hoz az élet, de ha így is lesz akkor is simán elfér 2 emeletes ágy a szobában az ablak 2 oldalán.....

Van egy falunk ahová nem nagyon tudunk -nem is akarunk- bútort rakni. Az alja táblafestékkel lenne lekenve, a tetejére jó lenne valami hasonló tapéta, vagy egy oda méretben illő plakát, a kettőt vagy Ikeás fűszertartó polcok hadával amibe könyveket raknánk, vagy képtartókkal lenne elválasztva a kívánt magasságban.Már elég jól elterveztem, hogy hogyan is kellene átvariálni a bútorainkat, hogy remek gyerekszobát kapjunk, hamarosan jönnek a részletek.


Képek forrása: Pinterest

3 megjegyzés:

  1. Funkcionális, világos, inspiráló, kellemes... Ezek a szempontok határozzák meg számomra egy gyermekszoba mibenlétét. Én is mentettem le néhány képet, s azok a mérvadók számunkra. Amiket itt bemutatsz, azok között is van, amelyik kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Remek szempontok, nem is kell több. Még talán annyi, hogy szellős, tágas legyen, ezt el is felejtettem írni. Még szeretnék mazsolázni a pinteresten, de elég sok idő kell ahhoz, hogy a használhatót kiválogassam. Az elrendezést már kitörpöltem, tök jó ezekben a házakban, hogy ekkora szobák vannak benne.

    VálaszTörlés
  3. Na igen, a kádárkockák egyik előnye, hogy nagy szobái vannak. Őszintén, ez nekem akkor tűnt fel igazán, amikor néhány kanizsai barátom járt nálunk először, és egy idő után kibökték, mekkora "burzsulyok" (:D) vagyunk, mert hatalmas lakásunk, házunk van. Pedig csak 340 m2... :D Nem ám. Csak 85 m2.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...