2014. február 27., csütörtök

Nappali 2. rész: Az otthon melege

Az ajándékba kapott kandallóbetét megsürgeti a nappali kicsinosítását is amit nagyon, de nagyon várok.
A legfőbb szempont, hogy baba és családbarát legyen, mert tavasztól őszig szinte az egész napunkat itt töltjük amikor itthon vagyunk.
Hogy milyen beépítést gondolunk a kandallóval kapcsolatban arról majd a következő bejegyzésben részletezem, illetve a nappalival kapcsolatos terveinket is, ezekben a képekben a hangulat a lényeg. Nem nagyon keresgéltem, ezek voltak itthon, ezért nincs tengernyi kép felvonultatva ebben a bejegyzésben.
Amennyire lehet, legyen szellős, a fal marad fehér, a függönyök is maradnak. A kanpét kivágnánk, vennénk helyette egy sarokkanapét, új asztal(ok)at. Hangulatában legyen otthonmelegesennépies.
A járólapot szívem szerint lecserélném, mert nagyon utálom.. Vagyis nem is azt utálom annyira, hanem a fugát, de rettenetesen. Fehéren még azt mondom, hogy oké, de nálunk kb. az elkészülésig maradna fehér, mert én biztos nem pocsékolám a drága időt arra, hogy fogkefével fugát súroljak. A mostanit egy mesterneknemmondhatóember csinálta, nagyon gagyin van lerakva, bútort tolni nem lehet rajta, néhol olyan mint egy hullámvasút. 
Nagyon elkanyarodtunk a témától, irány vissza!

Hasonló hangulatot szeretnénk elérni:A fotel szerintem nagyon rusnya, de a többit el tudnám képzelni. Igazából a bársonyt nem szeretem, elég macerás takarítani is, minden szösz meglátszik rajta.

Ez úgy ahogy van szuperkás!


Ez is nagyon ott van, mondjuk a polcot keskenynek találom íráshoz, de egy ilyet bevállalnék és a dolgozósarok is meglenne.


A varrógép állványt milyen jó lenne így hasznosítani. Kár, hogy nincs hozzá elég hely :-(
Nagyon tetszene egy ilyen asztal, sajnos nekünk nem praktikus, mert a gyerek nem nagyon tudna rajta alkotni és persze én sem.

A falon lévő dekoron kívül jöhetne.
Képek forrása: Ikea, Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...