2015. november 4., szerda

Az első komolyabb fagy

hétfőn reggel volt, azóta nem volt ennyire fehér minden, de azon a reggelen kinéztem az ablakon és azt hittem, hogy esett a hó...Nagyon szép volt, úgyhogy lőttem pár képet, íme:


9 megjegyzés:

 1. Fantasztikus, mit tud a természet alkotni magából,
  gyönyörűek a reggeli képeid, nekem különösen a közeliek tetszenek, meg az ,ahol látszik kicsit az ébredező Nap
  szépséges a kerted

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Ez a reggel különösen szép volt ezzel a sejteles napocskával. Nem is értem, hogy hogy sikerültek a közeliek, összekapta magát a fényképező, biztos megijedt, mert másikat szeretnénk venni:)

   Törlés
 2. nekem úgy tűnik, mintha a első, és az utolsó, meg a 6. ugyanaz lenne, de tévedek biztos

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. A google aszisztens magától szokott csinálni pár stilizált fotót a feltöltött képekből és azért van ennyi belőle mert beszúrtam, majd azt hittem, hogy nem , majd megint és ez lett belőle.

   Törlés
 3. De gyönyörűek! A madárházikósok a kedvenceim:))) Segítenél, hogy milyen fajta díszfű van oda ültetve? Köszönöm:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Az évelő tollborzfűnek egy magasabb változata. Méteresnek írják a max magasságot ami marhára nem érdekli, mert simán van másfél méter magas amit egyáltalán nem bánok, mert szerintem csodaszép fűféle. Mondjuk ezt nyáron kétnaponta locsoltam, a konyhakerti szinte csak akkor kapott vizet amikor esett az eső, az tényleg csak méteres, viszont az is nagyon szépen bebokrosodott.
   Tavaly ősszel vettem egy tövet amit idén tavasszal 5 felé szedtem, így kemény 3 szálból lett ez a csoda. Azt hittem, hogy nem fog idén virágozni, mert 1 db virága volt csak egy hónapon keresztül, aztán meggondolta magát. Na jó, megszugeráltam és napjában többször megsimiztem:)
   Roppant igénytelen, nem kíván tápdúst talajt, sőt ha olyan földbe ültetjük mint a miénk akkor az ültetőgödörbe kell egy kis kavicsot is rakni a jó vízelvezets miatt, szóval nálatok a homokban tuti jól érezné magát.

   Törlés
  2. Köszönöm! Fogok egyet vadászni:)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...