2015. április 11., szombat

Újabb kerti bútorok

Ezekhez már sajnos nincs leírás, vagy csak pár kép van, de egy kis utánajárással ezek is megvalósíthatóak. 

Képek forrása: Pinterest
Az asztalok közül egyértelműen ez a legkedvesebb, a tavaly kivágott diófánk törzsének alsó része még jó is lenne hozzá.
A tavalyi nagyobb kerti munkák a tereprendezés címkével vannak ellátva. 
Becsúszott pár raklapos is végső megoldásként, de mivel én nem vagyok túl jó barátságban a pókokkal, így nem biztos, hogy nyugodtan el tudnék lazulni egy póktanya felett, mivel egy raklapon elég sok olyan hely van ahol szívesen bandáznának és nem tudnám őket kitessékelni, mert nem érem el. Meg egyébként is, ne azzal kelljen minden egyes alkalommal kezdeni, hogy a pókhálózóval hadonászok fél órán keresztül, ha le szeretnék ülni. A másik hátránya az én szemszögemből még az, hogy ahhoz, hogy valahogy kinézzen és kényelmesen lehessen rajta fetrengeni ahhoz rengeteg szivacsra és textilre van szükség ami persze bírja az UV-t és az esőt és ennek nem két forint métere.

Jöjjenek hát az inspiráló képek, most kivételesen nem rendszereztem őket.Persze nem üveglappal.2 megjegyzés:

 1. Van itt egy-két csodajó ötlet. Amúgy az üveglapos szobába nagyon jó ötlet, persze megfelelő környezetben.A Nógrádot köszönöm, most küldtem el a munkahelyi címre, hogy kinyomtathassam. Remélem, arra meggyógyulok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kifelejtettem, hogy a hordó is jó opció az asztallábak helyettesítésére.

   Imádom Nógrád megyét, annyira gyönyörű hely. A Bableves csárdát elfelejtettem írni, itt feltétlenül egyetek, 4 éve voltunk ott utoljára, de akkor isteni volt a konyhája, remélem azóta nem változott:
   http://www.bablevescsarda.hu/
   Meg ha esetleg a 21-esen is kolbászoltok egy kicsit akkor érdemes Szurdokpüspökiben és Szentléleken megkeresni a forrást és vinni haza gyógyítós vizet. Szentléleken a templomkerten keresztül kell menni és ott vezet be egy szép út az erdőbe ahol több forrás is található. Legkedvesebb pumi kutyámnak ez volt a kedvenc helye. Már nagyon ritkán járok arra, de ha véletlenül sikerül eljutni akkor olyan mintha ott lenne velem és a szemem sarkából látom ahogy boldogan futkorászik a domb tetején. Régóta nincs már, de most megkönnyeztem:-(

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...