2015. január 24., szombat

Hoppá!

Nem vagyok az a furkálódós, barkácsolós típus. TÉNY. Para a köbön - mit és mit nem fúrok át, bele... Vajon mind a 10 ujjam túléli? És a szemem? Jajj, inkább hagyjuk... - idáig szoktam jutni, esetleg ha muszájból tovább halad a dolog akkor borítékolható az anyázás, hiszti, szerszám földhöz vágása, szidalmazása- rohadjál meg.... ANYÁDDAL EGYÜTT!!! Valahogy nem megy, pont úgy ahogy a várakozás, így erőt vettem magamon, a fúrót meg elő és láss csodát még használni is tudtam, sőt még meg is csináltam vele azt amit akartam.

Nagyon nagy odafigyelés, nagy levegő, pár darab Valeriana Relax,  9 csavar és 9 tipli kellett hozzá, no meg a megfelelő fúrószár és behajtóizé amik közül elsőre ki is választottam a megfelelőt.

Íme a végeredmény:

1 azaz egy darab WC papír tartó felfúrása 2 db csavarral:1 azaz egy darab akasztó felfúrása 2 db csavarral:

Micsoda teljesítmény!!!


1 azaz egy darab fogas felszerelése Tündérbogyó magasságban:és annyira belelkesültem, hogy a nappaliba gyorsan felraktam 3 db képet 3 db csavarral:


Tiszta büszke vagyok magamra, hogy se villanyvezetéket, se csövet, se semmit nem fúrtam meg/át és minden testrészem a helyén van egyben.

- Tündérbogyó is él, virul. Az igaz, hogy a művelet alatt beszórta az egész házat hatos tiplivel... kértem tőle kettőt, hozott nekem 2 gyerekmaréknyit, majd megint 2 gyerekmaréknyit, majd megint kettőt, majd kettőt......

Ezek után gyerekjáték lesz az a sarokpolc:)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyes vagy!!!!!! Nekem is fel kellene tennem képeket és egyebeket.Tündérbogyó pedig igazi tündér!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:-) Egy kicsit elragadtattam magam.
   Nagyon imádom! Mindig annyira édes, segítőkész a maga módján.

   Törlés
 2. Jót nevettem ezen a bejegyzésen! :D:D
  Ügyes vagy, ha nem mondtam volna még.:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...