2015. január 30., péntek

Csináltam egy képtarót...

... a nappaliba. Az összegyűjött linkeket átböngésztem, összegyúrtam és megcsináltam a saját verziómat. Apa nyáron gyártott a spejz ablakára szúnyoghálót és a kerethez való fából maradt egy kevéske, ezt használtam fel az alkotásomhoz.Kb 110 centi hosszú, centi magas és két centi széles darabkák voltak. Lecsiszoltam, majd először összeragasztottam 3 db-ot faragasztóval és szorítóberendezés híján összeszigszalagoztam amíg a ragasztó kötött.Hagytam egy fél napot pihenni, majd az elejéhez hozzászögeltem állítva a negyedig darabot. A szögek helyét a legkisebb fúrószárral előfurtam, nehogy szétnyomja a szög a nagy kalapálás közepette.A két végén még igazítani kellett egy picit, aztán felfúrtam a helyére. Ilyen 8-as L vasat vettem amit fehér sprayfestékkel fújtam volna le, ha Apa időközben nem vitte volna el magával, mert bennemaradt az autóban.... A képek eltakarják, szóval nincs min idegeskedjek.


Kezdek belejönni... arra meg rá, hogy a legnagyobb bajom ezzel a barkácsolósdival az árubeszerzés, mivel fogalmam nincs, hogy mit, hol és miért, de majd lassan ez is alakul.

6 megjegyzés:

 1. Ez igen,kérem szépen!!!!! :) Írtó ügyes vagy!!!! És gyönyörű!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett! Gratulálok! Csak így tovább:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi:) Már tervezgetem a sarokpolcokat, szerintem az lesz a következő.

   Törlés
 3. Nemrég találtam a blogodra, és egyszerűen szuper! Annyira ügyesen rendezgeted a házatokat, minden képről egy szó jut eszembe OTTHON csupa nagybetűvel! Olyan otthon, ahová akár ma is beköltöznék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Zsanianya!
   Köszöntelek a blogon! Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Már többen mondták akik először voltak nálunk és ez olyan jó érzés.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...