2015. december 22., kedd

Karácsonyi konyha

Idén nagyon kevés energiát fektettem a dekorálásba, de annál látványosabb lett. Csináltam sok-sok girlandot és zászlófüzért - mostmár a nevét is tudom:-) csomagolópapírból és darab anyagokból, a papírtányérokból ide is jutott, vettem két köteg fenyőt, pár almát, túrtam a dobozból terméseket és igazából kész is voltam. A konyha lett  a legdíszesebb, szerettem volna nagyon kellemes közegben sütni, főzni. Már november végén elkezdtem mindenhol díszítgetni, de a múlt héten vettem meg a fenyőket, azzal került fel az I-re a pont mindenhol.
Sajnos nem jutott idő a lámpa áthelyezésre- nagyon szerettem volna az asztal közepe felett tudni, sem a szekrények lefestésére, de  legalább nem fogunk unatkozni az ünnepek után és a kert előtt..., mert a nappaliba sem kerültek fel a polcok, de majd jövőre. Ilyenek miatt már egyáltalán nem idegeskedem, büszke is vagyok magamra. Majd mindennek el jön a maga ideje.

14 megjegyzés:

 1. Büszke is lehetsz magadra, szép lett a díszítésed és mértéktartó. Itt válaszolok neked. A fiam rendben, de bejött ismét a macska. Nem akarom részletezni, ezeket már úgy éreztem megfojtanak. Már nincs erőm, s sajnálom, mert szeretem Cirnyót. Remélem most a vérvétellel kiderült az ok, s gyógyítható. Áldott, békés, szeretetteljes ünnepet nektek!

  VálaszTörlés
 2. Milyener akarod festeni? A konyhabútort? Én így hagynám.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm!
  A konyhabútort szeretném lefesteni sötét szürkére. A felsőket talán fehérre, de ezt még nem döntöttem el. Nekem már túl sok a barna és nagyon nem szeretem ezeket az íveket rajta. A gombokat lecseréltem - fehérek voltak- és leszedtem az üveges ajtókat, már sokkal jobb lett így.
  Ezeken a szekrényeken ilyen vastag fólia van amik már leesnek, mert a ragasztó elvált sok helyen, van amit csak a gomb tart a helyén. A fóliát leszedve viszont nem maradhat úgy. Színben nem lenne gond, mert ugyanolyan színű, mint az asztal, de takarítani egyáltalán nem lehetne, mindent magába szívna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így már értem. Nézd meg ezt a blogot, nagyon szeretem a berendezését.
   http://takingnotes.squarespace.com/home/2015/12/22/winter-solstice-and-merry-christmas.html
   Most megint megnéztem a fotóid, délelőtt siettem. Nekem az asztal és a faágas fenyő és fölötte az ág a nyerő. Én a túldíszített dolgokat nem szeretem, no meg bizonyos tárgykultúrát sem, legyen az akármilyen menő és divatos. Ez egyéni ízlés dolga, persze.

   Törlés
  2. Pont ilyenre vàgyom. Nagyon tetszik!

   Törlés
 4. Üdvözöllek.Nagyon szeretem a blogot amilyen kreatív vagy,és kitartó.Kívánok békés boldog karácsonyt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Erszébet! Köszönöm a dícséretet! Áldott Karácsonyt kívánok Nektek!

   Törlés
 5. Hát ez valami mesésen szép!!nagyon klasszak a díszek, azoknak az elhelyezése, és ebben a konyhában kész öröm lehet ütyködni. még egyszer minden fantasztikusan gyönyörő, és figyeltél a részletekre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Csodákra képes pár köteg fenyőág és pár szem alma a sok gyertyával és fényfüzérrel. Gondoltam, ha már napokig a konyhában leszek reggeltől estig, akkor legyen olyan a környezet ami számomra inspiráló, lelkesítő. Jobban is esik a sütés főzés, eltűnt a teher.

   Törlés
 6. Csodaszép minden!!!!!!!Le a kalappal!

  VálaszTörlés
 7. Újra beleszerettem a konyhátokba, bár először rá sem ismertem! Nagyon-nagyon hangulatos, otthonos és látszik minden egyes apró részleten a kezed munkája.

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm! Egyenlőre én sem tudom megunni, tényleg nagyon jó itt főzni.
  Pedig nem sok mindenen változtattam.. leszedtem a felső üveges ajtókat, a gombokat fehérre cseréltem és amikor csináltam a tányértartó polcot akkor csináltam a gáz fölé fűszeres polcocskát amitől sokkal egységesebb és kuckósabb lett az a sarok.
  Nagyon szeretném lefesteni a csempét fehérre, a szekrényeket meg szürkére. Amit Holdgyöngy belinkelt képet az úgy szeretném ahogy van.

  VálaszTörlés
 9. Azért azon a blogon érdemes még körülnézni, nagyon kedvelem.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...