2015. január 31., szombat

Csak egy ötlet

A hálóban való újbóli garázdálkodásomat festésig jegeltem, mert annyira csúnya a fal a falvédő mögött, hogy annak nem szabad lekerülnie. Fali lámpa volt feltéve, majd gyorsan le is és annak a rengeteg kétoldalú ragasztónak a helye is itt-ott meglátszik, szóval nem éri vele most vesződnöm.

Mamka kérdezte még karácsony előtt, hogy mégis mik vannak a képkeretekben az ágy fölött. Azt hitte, hogy hímzésminták vannak, de nem, hanem a nevünket írta le Apa összerovással és úgy döntöttem, hogy ötvözöm a kettőt. Az írásokat beszkenneltem és keresgélni kezdtem a nyomtatni mappámban amiben tapéták és különleges textilek vannak elmentve, hogy mire is lehetne rábiggyeszteni. Miután megtaláltam a megfelelő képet az írásokat ráraktam a közepére, bekereteztem, kinyomtattam, a keretet lefestettem a középső keret színére és sokkal, de sokkal jobb lett a végeredmény mint amire számítottam.


Csináltam már hasonlót régebben, nem is értem, hogy miért nem jutott eddig az eszembe. Egy nagyobb képkeretbe akár egy jó kis kollázst is összeállíthatunk például egy szülinapról, családi eseményről és ha nincs otthon szupi nyomtatónk akkor sem kell kétségbe esni, mert már nagyon sok helyen kinyomtatják az ember lányának. Nálunk a könyvárban is van hasonló szolgáltatás amit mondjuk még nem vettem igénybe, mert fekete-fehér képeket nagyon szépen nyomtat a nyomtatónk, a színessel már bajok vannak. Igazából nyár óta indulok e célból a könyvtárba, még nem sikerült odaérnem.

A párnákat egy kicsit átvariáltam, mert Tündérbogyó nappal is csak a nagyágyban hajlandó aludni és a napi két ágyazás egy kicsit kezdett uncsi lenni, de most már csak a középső két párnát kell elmozdítani.


Jelenleg elégedett vagyok az összképpel, kíváncsi vagyok, hogy meddig tart:)

Még egy kis ötlet. A karácsonyi spatulás hópihéket mini szögekkel raktam fel amiknek a helyeit prímán el lehet tüntetni a görgős hibajavítókkal. Szoktam használni még falon széttrancsírolt szúnyogok/bogarak eltüntetésére is, mert valahogy nem üt el a fehér festéktől. Az akril festékes javítások csak úgy rikítanak és inkább vonzzák a tekintetet mint nem.2 megjegyzés:

 1. :) SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  " görgős hibajavítókkal. Szoktam használni még falon széttrancsírolt szúnyogok/bogarak eltüntetésére is,"--jelenleg molylepkéket trancsírozok.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, azt simán le lehet radírozni, arra ne pocsékold:-)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...