2014. május 15., csütörtök

Véget érhetne már ez a rusnya idő...


Megjött a várva nem várt, de megálmodott ítéletidő. 

A naspolyánk derékba tört, a diófáról csak úgy töredeznek le az ágvégek. Száraz ág nem nagyon marad rajta az már biztos.


4 megjegyzés:

 1. Nekem is szívem szakadt meg múltkor a meggyfácskáért, ami kettétört. Tegnap a majdnem nyíló virágokért, végre!!!kinyíltak volna. Volna...

  VálaszTörlés
 2. Na, igen! Ki sem merek menni a házunkhoz, gyalázatos állapot lehet a kertben. Szegény virágok...
  Ráadásul szombaton esküvőre megyünk, olyan tanyasi-sátras lagzi lett volna... Valószínű, hogy nem az lesz. Őket is sajnálom.

  VálaszTörlés
 3. Az esőből most tényleg elég lenne,a kert beindult az esőtől,de hogy be is érjen kell a napocska.Az eperágyás vízben úszik,a csigák fogják felfalni a sok gyümölcsöt.

  Vigasztaljon bennünket,hogy lesz nyár és 40 fok... :) http://youtu.be/hbKkl9ayXXM

  Üdv:Tüzesvas

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok Csajok!

  @Holdgyöngy: Részvétem a meggyfáért és a virágokért:-(
  A mi kertünk is kezd hadiövezetté válni. Borsó kisasszonyra is ráférne egy fésülködés, Pertuska és Répuci úrfi meg örülhet, hogy kiszedtem közülük a folyófüvet, mostmár tudnak rendesen nőni.
  @Mesi: gumicsellót nem otthon hagyni! Viccet félretéve én már tuti a hajamat tépném idegességemben a menyasszony helyében. Ráadásul már bőven készülődnek, na az is jó lehet ilyen időben.
  @Tüzesvas: a mi eprünk még nem lubickol,mert minden évben bakhátot csinálok neki, de nálunk jó ragacsos fekete föld van és azt ilyenkor mindig felveri az eső és nem lehet egyből a kertben behebzsolni az epret, no meg ha nem figyelek oda egyből rohad, ezért arra gondoltam, hogy veszek fekete fóliát vagy geotextíliát és valahogy ráoperálom a földre. Én a gyerekeket mindig ki szoktam szedni, így szép sorok vannak még mindig, de a mamámnál már kész eperszőnyeg van, na ott tuti nem lehetne megcsinálni.

  Előre szólok, hogyha aszály lesz akkor meg az lesz a bajom:-)
  https://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

  Üdv: Aranyalma

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...