2014. május 16., péntek

Gyerekszoba 5. rész: Emeletes ágy

Ugyan ez még nagyon távoli, de folyton folyvást emeletes ágyas képekbe botlok, már egy jó nagy csokorra való van belőle. Ügyes Apukák előnyben.
A létra szerintem elég nagy veszélyforrás egy gyerekszobában, valószínűleg ezért:

http://www.2perc.hu/mindenki-maskepp-latja/

Jöjjön tehát az emeleteságyszeleksön, mely tartalmaz elég sok földtől elrugaszkodott elemet, a legtöbbjéhez akkora szoba kellene mint a házunk, hogy az ágyon kívül más is elférjen, de azért vannak benne jó ötletek.

Közben dizsizzünk egy kicsit (valószínűleg mára a retródiszkókban nyomják, de mi ezekre buliztuk a legnagyobbakat):


Mondom én, hogy retró! Az eredetit már meg sem ismerem :-) Ez volt a bulihimnuszunk nagyon sokáig. 20 éves koromban volt nagyon menő a Bónusz, MayDay, Tiesto koncert, erdős buli hegyek, feltétlenül ott kellett lennünk mindegyiken. Zárójelben megjegyezném, nem éltem semmilyen tudatmódosító szerekkel, maga voltam az önuralom, de tényleg :-) a közeg már más tészta.
Aztán egy kicsit lassultunk mi is, a bulihimnusz is:


Ma meg már Ismerős Arcok, Herczeg Flóra és a Veszelka kommandó, Holdviola, Kormorán koncertekre jár.......nánk ha lenne rá pénzünk. Minőségi változás minden téren. Hol jobb, hol rosszabb lett a helyzet.

No de vissza az emeletes ágyakhoz. Személy szerint a függönyös verziók a legszimpibbek, mert a gyerekeknek jut egy kis intim szféra.

Egyszerűbbek:


Cifrábbak:

Bunkerrel egybeépített magasleses sokadalom:
Sokgyerekeses:Hajmeresztőses:

Fölülről a második lukba tuti beszorulna a gyerek lába minden egyes alkalommal.

Plafonról lógó ágy? Brrr

dettó, alatta kisáááágyy???? jajj anyám


Képek forrása: Pinterest

1 megjegyzés:

  1. Hát igen, néhány tutti melléfogás. Viszont a "sokgyerekeses" rész előtti utolsó... na az tetszik. Csak fából építeném, szerintem úgy sokkal hangulatosabb! Bár még a csúszdások is jók... :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...