2016. május 18., szerda

Első nap a munkában

Majdnem jól indult a dolog. A felállás az volt, hogy Tündérbogyó másfél hét kihagyás után kedden reggel megy oviba, Apa is és Anya is kezd az új munkahelyén, amit úgy szerettünk volna megoldani, hogy Tündérbogyóval korán reggel Apát visszük dolgozni, majd módosítottunk, Apa bevállalta, hogy első nap késik egy kicsit, mert nem volt pontos idő megbeszélve a reggeli kezdésre és elvisz minket oviba, majd dolgozni. A meglepetés az ovi kapujában ért, tanítás nélküli nap volt:-))))
Juhhé! Újratervezés. 
Apa elvitt minket dolgozni,majd ő is ment a dolgára. Teljesült Tündérbogyó álma, mehetett Anyával dolgozni:-)))) Nagyon ügyi volt, mert végig ült egy órás értekezletet, megvárta, amíg elrendezgetik az asztalokat, hogy legyen helyem, stb... dél körül jöttünk el. Természetesen ma reggel még annyira sem akaródzott neki oviba menni, mert Ő Nekem segített volna dolgozni, de csak sikerült odaadni az óvónéninek.
Egyébként nagy nehezen sikerült belőle kiszedni a hétvégén, hogy hiányzik neki az ovi, szóval a reggeli sírdogálás nagy részben Anyának szól. Kis cukikám. Hiányzik. És a kert is.
Egyébként egy kis színésznő palánta. Amikor a Beretvásban voltunk, akkor hazafelé eljátszotta, hogy nagyon rosszul van. Kérdem, hányingered van? Válasz bágyadtan: Igeen. A semmi közepén álltunk meg egy szorgalmi úton ami két nagy szántóföld között volt. Gyorsan megálltunk és ahogy kiraktam az autóból elkezdett rohanni és kiabált: Gyertek utánaaam! Táborhely!!! Szóval rendesen bepalizott minket amikor kiszúrta ezt a két hatalmas fát a távolban:-)))))
4x zoommal is ilyen messze vannak.

Aznap kompoztunk is, mert a kertészet légvonalban kb 18 km, de köztünk van  a Duna és  a120 km kocsikázás helyett a kompot választottuk.

Kőhajításnyira a Dunától:-)
A kiscicák kiköltöztek, Töpike lett a Dadusuk:-)
Radaroznak.Amikor meg még bent voltak akkor pedig Tündérbogyót ostromolták és amikor elfáradtak akkor bekucorodtak a két karja közé... már aki befért.. aki nem az a hátán mászott:-)

Teltház. 3 macsek még elfér.


4 megjegyzés:

 1. Mennék dögönyözni hozzátok. Ez a Töpike, ezzel a nagy macska szeretetével, ritka. Az a radarozós fotó nagyon tetszik, no meg az ölelős. Elhiszem, hogy szeret otthon lenni a lánykád.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyere, de akkor vigyél is Magaddal egy-kettőt:) Nagyon cukik, ahogy kistartolnak az ólból amikor meghalljàk Tündérbogyó hangját és ahogy hanyatt vágják magukat a kismacskák a kutyának, hogy játszanak ... és ahogy Töpi a foga hegyével, de inkàbb csak a szàjaval csikizi a hasukat.
   Egy baj van ezzel, hogy a cicák így nem félnek a kutyáktól. És mi lesz, ha elkerülnek.

   Törlés
  2. Izgalmasra sikerült az első nap:) Remélem jól fogod élvezni és Tündérbogyó is minél hamarabb megszereti az ovit!

   Törlés
  3. Hát igen és a jelek szerint még az is marad egy ideig. A munka egyébként nagyon tetszik, Tündérbogyó az oviban már jól elvan, már ha eljutunk odáig:-)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...