2018. január 28., vasárnap

Apró változások a nappaliban

Festő hetet tartottunk.
Festettünk komódot,kosarat, képkeretet, tükröt, lámpát, vázát, konyhát.
Most az apróságokat fogom megmutatni.
Selyemfényű vízbázisú festékkel dolgoztunk, a színt úgy kevertettem. Eszméletlen, hogy a feketének is mennyi árnyalata van. Ez egy melegebb tónusú lett.

  Az áldozatok:

A képen látható tükör és komód.


és a másik komód amin a TV van.


Az ajtók lekerültek, minden fekete lett. Nagyjából ennyi. A fiókos komódnál csak a teteje és a fiókok előlapjai lettek feketék, a fogantyúk aranyak lettek.  A fiókos komódot amennyire utáltam, most annyira tetszik.


A tükörnél a mintát nagyon sajnáltam, ezért azt leragasztottam átlátszó öntapadós fóliával, ha egyszer meggondolnám magamam.


A nappaliban felkerültek az ajtók fölé a polcok, vettünk 2 vittsjöt, szép lassan elkezdtem kiköltöztetni a dolgokat, hogy Almácskának is legyen nemsokára saját szobája. Már "csak" egy új ülőgarnitúra, szőnyeg, még egy polc és íróasztal kell. no meg egy festés.


Voltak régi képeink amik a szekrényben lapultak, azokra vettem 2x fél méter anyagot és szép csomagolópapírt, melyekből képkeretekbe is kerültek.


A fejemben már régóta él az új nappalink képe, ehhez vannak már festve, vásárolva apránként a bútorok, kiegészítők a most lefestett bútorok valószínűleg eladásra kerülnek, majd még meglátom. hogy illik bele az új képbe.

2 megjegyzés:

  1. Te aztán bátor vagy, szinte rá sem lehet ismerni a nappalitokra. Érezzétek jól magatokat a régi-új környezetben! Remélem írsz még, szeretem a blogod.

    VálaszTörlés
  2. Még nem az igazi, de hamarosan.. :-) már nem sokáig kell várni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...