2015. augusztus 17., hétfő

Még egy kis beton...

A már meglévőkön kívül összegyűjtöttem pár trükkös és sok könnyen elkészíthető dekort betonból ami kintre, bentre egyaránt jó. Ezek kisebb tárgyak, szóval ezekhez az Estich beton nem jó a kis kavicskák miatt, viszont a falazóhabarcs remek és ebből is lehet előre bekevertet kapni, szintén 1200 Ft körül van a 40 kg-os zsák. Kartonból remek sablonok hajtogathatók könyvtámaszoknak, díszeknek, vázáknak. Már alig várom, hogy elmenjek a tüzépre!
Az almáshoz valahogy gyártanom kell egy sablont, az tetszik a legjobban. A készítőjének volt egy átlátszó műanyag almája és abba öntötte be a betont. Valószínűleg veszek egy műanyag almát, "kicsumázom", beleöntöm a habarcsot, beledugom a botot és ha megkötött akkor levágom róla.

Képek forrása: Pinterest
Ferreros dobozba öntve. ( Természetesen a múlt héten dobtam ki egy szív formájú Cherry Queen-es dobozt amit ha két évig nem tartogattam akkor egy napig sem... Ilyen az én formám..)

Szilikon jégkocka készítőbe...Gomba készül. A homokba mélyedést készítettek a kaplapjának, abba beleöntötték a betont, egy kis vas merevítésnek, henger, bele beton.Labda bebandázsolva, bekenve habarccsal, száradás után labda kidurrant, kivesz, kész a könnyű dekor a kertbe.
Régi asztal lapja le lett szépen simítva betonnal. A miénkre is ez vár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...