2016. április 13., szerda

Mimi cica...

... holnap lesz egy éves és ma világra hozott 6 kis tüneményes kiscicát akiket Tündérbogyó el is nevezett bubinak... az összeset.
Hajnal fél ötkor Mimike felébresztett, hogy bábáskodjak felette. Nem hallottam még így sírni, ilyen halkan, tudtam, hogy itt az idő. Gyorsan megcsináltam neki a helyét és egyik kezemmel a fejét tartottam a másikat pedig a két lábával ölelte egészen fél hatig, akkor született meg az első kicsi. Szerencsétlenül volt befordulva, ráadásul a legnagyobb volt az első is... láttam Mimin, hogy nagyon szenved, de azt is, hogy a tekintete hálát sugárzott, nagyon megható volt:-) Felkeni nem is tudtam mellőle, mert amint megmozdultam nagyon rémült lett és iszonyatos nyarvogásba kezdett.

8 megjegyzés:

 1. Édesek....Jól számolom,hogy 6 kiscica született?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, hatan vannak, hogy az éjszakáim is eseménydúsak legyenek:-) Egyenlőre csak a Mimi ébresztett fél háromkor, hogy ki kell mennie... 20 percet bóklászott az udvaron, mire vissza tudtam könyörögni.

   Törlés
 2. Megdögönyözném ezeket a kis cirmosokat, tudom, még nem lehet, de akkor is.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyosak a cicák.
  És lesz közölük eladó később? :)
  Köszönöm.
  Kokri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajándékba adjuk, 6-7 hetesen lehet vinni őket,pont ma fényképeztem őket, hogy felrakom. Egy agresszor:) kandúr van köztük, mindegyik egyéniség. Most kezdem őket hozzátáplálni és már almot is kaptak, remélhetőleg szobatiszták lesznek.

   Törlés
  2. A kandúrka érdeklne, ő ugye cirmos lesz? :)
   A mailem:kkrisztian@vipmail.hu
   Majd írd meg honnan lehet elvinni...remélem nem lakunk túl messze.
   Kokri

   Törlés
  3. Valamiért elutasítja a gmail a levelírást, később megpróbálom. Martonvásárra lehet jönni a cicáért.A második és harmadik kandúr, mind2 cirmos.

   Törlés
  4. Ez a jó cím: kkkrisztian@vipmail.hu
   Kokri

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...